Hlavní obsah
Článek

Celý tým seriálu Ulice truchlí. Dozvěděli se, že jejich kolega, který hrál emeritního policejního kapitána Vojtěcha Bařinku, už se nikdy nevrátí. Bořivoj Navrátil v pondělí po dvouletém lítém boji podlehl rakovině střev.

Navrátil ve druhé polovině října odešel ze sanatoria v Nové Vsi pod Pleší, kde se léčil. Rozhodl se strávit poslední dny se svojí rodinou, protože pobyt v nemocnici už prý na jeho stavu nemohl nic změnit. "Syn se o mě úžasně stará, nikdy bych netušil, co v něm mám,” řekl ještě před pár dny zesláblý herec.

Navrátil odešel z Ulice už loni, pořád ale doufal, že se jednou vrátí. Ani dvě desítky chemoterapií ale jeho organismus ze zhoubné nemoci nevyléčily. "Já ve svém stavu nevím dne ani hodiny," řekl naposledy Super.cz herec, když natáčel film Školní výlet.

Ten jde do kin 1. března příštího roku. Navrátil si tam zahrál primáře v lázních a jeho krásnou manželku ztvárnila půvabná Jana Švandová. "Strávili jsme spolu jen jeden natáčecí den, ale byl to velmi pohodové. Na Bořka budu vzpomínat jako na skvělého kolegu, který i při své nemoci vše zvládal naprosto profesionálně," svěřila Švandová. "Slavnostní premiéru určitě věnujeme památce Bořivoje Navrátila," řekl Super.cz scenárista a režisér Tomáš Magnusek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám