Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sice si nedávno nechala o kus ostříhat vlasy, ale u barvy, s níž se narodila a před pár lety se k ní vrátila, zůstala. „Zkusila jsem spoustu barev, ale v zrzavé se cítím nejlépe,“ řekla Super.cz bývalá dětská hvězda Pavlína Mourková, kterou si pamatujeme mj. z filmu Jak se točí Rozmarýny.

Tato barva je ovšem dost limitující ve výběru oblečení. „Já mám kliku, že se mi stejně nejvíc líbí zelená nebo černá, a to k mým vlasům konvenuje. Po jiných barvách ani nekoukám,“ mínila Pavlína, s níž jsme se potkali na otevření butiku, kde si vybírala nové součásti podzimního outfitu.

Herečka, která se nyní věnuje hlavně divadelní práci, má štěstí, že i kostyméři nechtějí moc experimentovat. „Růžovou mi naštěstí nikdy neoblékli. Barvu vlasů berou v potaz, tedy když nemám paruku, což v docela dost představeních mám. Třeba v Tančírně v Divadle Radka Brzobohatého, kterou hrajeme už 9. sezónu, jich vystřídám asi osm,“ uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám