Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Řada herců se mnohokrát jak na prknech, tak před kamerou objeví v situacích, které jsou jako vystřižené z jejich vlastního života. Své o tom ví i Valérie Zawadská (65). Herečka, která letos oslavila šedesátiny, získala roli pacientky, které zachraňují lékaři urgentního příjmu život.

„Vzpomněla jsem si na chvíli, kdy jsem byla sama účastna na operaci takového nelehkého příjmu asi tak před osmi lety, kdy mi bylo opravdu ouvej. Tam se o mě taky postarali velmi dobře. Jezdím do Motola a dodnes mám mezi lékaři přátele, což je báječné,“ svěřila herečka, která v roce 2010 bojovala v nemocnici o život se zánětem slinivky.

Královně českého dabingu lékaři nakonec pomohli a herečku dostali z nejhoršího. Přestože jí její role připomněla horké chvilky, natáčení si užívala. „V mém případě to bylo náročné tak, že lékaři operovali figurínu a pak jsem měla několik záběrů, byli na mě hodný a přežila jsem to,“ svěřila Valérie, která se objeví v seriálu Modrý kód.

„Překvapilo mě, že mi scenáristé přisoudili roli, která je podobná roli v jiném seriálu. Ale prý jsem prostě v nemocnici, tak sem mohou jezdit podobné případy,“ dodala dabérka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám