Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Proslavila se po svém vítězství v soutěži Miss Slovensko v roce 2013. Karolína Chomisteková se sice stále věnuje modelingu, ale nyní věnuje také spoustu energie vedení zmíněné soutěže, kde působí v roli ředitelky. Do toho ještě stále studuje.

„Je to takový mix. Studuji ještě na vysoké škole, mám před sebou poslední ročník. Připravuji také další ročník Miss Slovensko pro rok 2019. Kromě toho dělám stále modeling, mám agenturu na Slovensku, v Paříži a v Milánu. Vybírám si proto přímé zakázky, nemám čas odjíždět na dva měsíce, protože mám hodně pracovních povinností na Slovensku i v Česku,” svěřila se Super.cz kráska, přirovnávaná k Adrianě Limě.

„Nemám ráda stereotyp. Jsem vždy ráda, že něco nového vyjde. Občas to přináší takové adrenalinové situace, jako třeba dnes, kdy jsem se proletěla helikoptérou,” uvedla Chomisteková, která dostala možnost se proletět s naším kameramanem vrtulníkem ve chvíli, když zrovna nenesl tajemný náklad.

Rychlý způsob letecké přepravy by Karolíně vyhovoval při přesunech z Bratislavy do Prahy. „Při dnešní situaci na dálnici člověk nikdy neví, jestli bude cesta trvat tři, čtyři, nebo šest hodin. Helikoptérou by to trvalo podstatně kratší dobu, budu o tom uvažovat,” smála se Karolína Chomisteková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám