Hlavní obsah
Článek

Coby pohádkový princ si Jan Čenský (62) získal srdce mnoha žen a o fanynky nemá nouzi ani dnes díky roli pohledného primáře Suchého v Ordinaci. A jak je vidno, geny nezapře ani jeho jediný syn Matyáš, který slavnému otci jako by z oka vypadl.

Hercův syn se teď objevil na křtu otcovy nové knihy První dojem a jeho podoba byla doslova do očí bijící. Kromě vzhledu ale po otci zdědil také talent. I když se nevydal v jeho stopách, umělecké prostředí mu není vůbec cizí. Matyáš je totiž zdatný fotograf a své umění ukázal i na akci, kterou si užíval nejen jako host, ale celou ji pro otce také nafotil.

Případné zájemkyně o tohoto pohledného mladíka však mají smůlu. Matyáš je totiž už nějakou dobu zadaný a svou známost vzal s sebou i na křest knihy. Spolu tvořili moc krásný pár a bylo vidět, že se kráska zamlouvá celé jeho rodince.

Kromě syna Čenský představil i zbytek rodiny včetně svých rodičů a bratra Jiřího. Nechyběla pochopitelně ani hercova manželka Dana, která na křtu mimo jiné vystavila své obrazy.

Související témata:
První dojem

Reklama

Další články

Načítám