Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Často zpívá po světových metropolích v honosných róbách, ale nejšťastnější je na vlastní chalupě v teplácích a nenamalovaná! Řeč je o operní zpěvačce Editě Randové, která miluje koncertní pódia stejně jako pohodu u hořícího krbu, do kterého prý vydrží zírat celé hodiny. A není to žádná nafoukaná primadona. Dříví si totiž pravidelně seká sama.

„Je to nejlepší způsob čištění hlavy. Při sekání dříví relaxuju. Už ho mám dost připraveného na zimu do krbu. Praskání dříví je mi pak odměnou. Miluju to,“ přiznala Super.cz zpěvačka, která se celé září poctivě připravovala na mezinárodní hudební festival Tóny nad městy, kde bude letos stejně jako každý rok vystupovat.

„Zahajovací koncert proběhne už zítra 16. října v pražském kostele sv. Simona a Judy, kde vystoupím s Komorní filharmonií Pardubice pod taktovkou ředitele opery a baletu v Ústí nad Labem Miloše Formáčka. Další pražský koncert se koná v Atriu na Žižkově. Festival poté zavítá ještě do Děčína a Ústí nad Orlicí,“ dodává Edita.

Reklama

Další články

Načítám