Hlavní obsah
Článek

Nevěra je naprosto neomluvitelná záležitost, ovšem o to horší je, když z takového milostného románku vzejde dítě. I takové věci se stávají a slavní muži nejsou žádnou výjimkou. Podívejte se na pány, kteří během nevěry zplodili děti.

Arnold Schwarzenegger

Celý svět byl v šoku, když se v roce 2010 provalilo, že má Arnold Schwarzenegger (76) dítě s rodinnou služebnou Mildred. Stálo ho to dokonce manželství s Mariou Shriver, kterou s Mildred evidentně podváděl. Rozvod byl dovršen až v loňském roce, neboť pár neměl předmanželskou smlouvu a nebyl schopen dohodnout se na rozdělení rodinného jmění. S nemanželským synem Josephem Baenou má Arnold hezký vztah.

Chris Brown

Kontroverzní zpěvák se proslavil především svým vztahem se zpěvačkou Rihannou a tím, že v daném vztahu nešel pro ránu daleko. Po Rihanně začal v roce 2010 randit s modelkou Karrueche Tran a vztah rovněž prošel bouřlivými rozchody a usmiřováními. Tomu učinily přítrž až zprávy, že má zpěvák dítě s jinou modelkou jménem Nia Gonzalez. S tou údajně podvedl Tran, která ho následně opustila. S dcerou Royalty (4) zpěvák udržuje pravidelný kontakt.

Chuck Norris

Není nic, co by Chuck Norris nezvládl. Jednou ale přeci jen selhal, a to v roce 1962, kdy podvedl svou tehdejší ženu Dianne Holechek. Z aféry vzešla dcera, o které nevěděl, až dokud ho sama neoslovila v roce 1991. S Dianne se rozvedl v roce 1988.

Liam Gallagher

Frontman skupiny Oasis zplodil dceru během své krátké, leč intenzivní aféry s novinářkou Lizou Ghorbani. Nevěra ukončila i jeho manželství s Nicole Appleton. S nemanželskou dcerou Gemmou se poprvé setkal teprve letos při jednom ze svých koncertů.

Steven Tyler

Technicky vzato to nebyl slavný rocker, kdo byl nevěrný, ale modelka Bebe Buell, která s Tylerem podvedla svého tehdejšího partnera Todda Rundgrena. O něm následně tvrdila, že je otcem dcery Liv. Až později vyšlo najevo, že je otcem dnes velmi slavné herečky rodinný přítel Steven Tyler, jehož jméno si později sama Liv převzala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám