Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednorožčí mánie se nevyhnula ani české Barbie Gabriel Jiráčkové (24). I když blondýnka posedlá plastickými operacemi nevyjela s nafukovací hračkou k moři, ale koupala se v bezpečí bazénu v Luhačovicích, jedno prvenství ovšem má.

Gabriel se netají tím, že má ráda velké věci. A tím nemyslíme jen její ňadra, která mají zatím velikost číslo osm, ale chystá je nadále zvětšovat. I její jednorožec je obří. "Jak už víte, jsem známá tím, že miluji všechno velké. A tak jsem si pořídila i toho největšího nafukovacího jednorožce. Rozpětí křídel má téměř tři metry. Víte, jak skvěle se na něm opaluje? A pak, že na velikosti nezáleží!," napsala ke snímkům, kde na nafukovačce pózuje v růžových plavkách, které sotva přetáhla přes silikonové vnady.

"Bože, jak já miluju léto, teplo, slunce, vodu a nafukovací věci všeho druhu," dodala ještě k dalším fotkám, kde se pochlubila i obrovským nafukovacím donutem, který byl tuhle sezónu snad ještě víc in než oblíbený "unicorn".

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám