Hlavní obsah
Článek

Třiadvacetiletá ázerbájdžánská modelka Mahbuba Mammadzada chce vydražit své panenství. Jejím cílem je získat alespoň sto tisíc dolarů, aby mohla své matce koupit dům a sama studovat v zahraničí a cestovat. „Máma pro mě udělala všechno, teď je řada na mně. Chci, aby na mě byla pyšná,“ svěřila.

Svůj inzerát podala na stránky agentury Cinderella Escorts, která je takovými „dražbami“ známá, pod pseudonymem Maria. Že z její strany nejde o podfuk má dokázat lékařské potvrzení, jež má prý k dispozici.

Co se týče dalších plánů, Mahbuba doufá, že bude úspěšná v modelingu, ráda by podepsala smlouvu s milánskou agenturou Brave Model. Zároveň chce dál pomáhat rodině. Momentálně žije v Turecku.

Mezi 52 inzeráty na dražbu panenství na webu pro „Popelky“ jsou momentálně dva neaktivní, ukončené. Pod profily jsou jistá dvacetiletá Francouzka Jasmine (za 1,2 miliónů eur) či devatenáctiletá Američanka Giselle. Druhá jmenovaná podle informací stránek dostala nejvyšší nabídku (2,5 miliónů eur) od podnikatele z Abú Zabí, přičemž druhá nejvyšší nabídka měla přijít od některého z hollywoodských herců.

Reklama

Další články

Načítám