Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V Británii odstartovala 22. řada jedné z nejpopulárnějších reality show Celebrity Big Brother a podle produkce by mělo jít o nejdramatičtější řadu vůbec. Prvním, kdo vstoupil do domu, byla legendární herečka Kirstie Alley (67), kterou si dobře pamatujeme z komedií Kdopak to mluví, kde si zahrála po boku Johna Travolty.

Alley kromě herectví proslavil také její nekonečný boj s kily navíc, které často dokázala hravě shodit, ale také zase opět nabrat. Zarytá scientoložka byla okamžitě jmenována do funkce prezidentky domu se zvláštními privilegii.

Dalším ze soutěžících se stal lidský Ken Rodrigo Alves, který se proslavil svou závislostí na plastikách. Alves pojal účast v soutěži jako jednu velkou párty, ostatně reality show mu nejsou cizí. Účinkoval už v jedné z nich s názvem Botched. Něco nám říká, že on a Alley budou v soutěži výraznými osobnostmi. Mezi účastníky jsou i další britské televizní hvězdy jako Ryan Thomas, Gabby Allen, Dan Osborne nebo modelka Chloe Ayling.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám