Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Léto skončí, s ním ale rozhodně nepomine doba dovolených u moře. Výhled do podzimních měsíců nemusí být tak šedivý, pokud se máte na co těšit. Využijte first minute předprodeje a kupte si exotickou dovolenou už teď se slevou. Dopřejte si v zimě dovolenou u moře. Těchto 5 destinací vás zaručeně nezklame.

Dominikánská republika

Místní bílé písčité pláže s vysokými kokosovými palmami jsou právem považovány za ty nejkrásnější na světě. Mají na to i potvrzení od organizace UNESCO. Severní pobřeží ostrova Hispaniola, o něž se Dominikánská republika dělí se sousedním Haity, je světově vyhlášeným místem windsurfingu a kiteboardingu.

Foto: Dovolena.cz
Pláže Karibských ostrovů jsou jedny z nejkrásnějších

Hlavní turistická sezóna zde začíná v listopadu a končí v dubnu. V tomto období převažuje jasná obloha a slunečné počasí, bílých písčitých pláží si tak můžete užívat dosyta. Navíc ceny first minute zájezdů jsou právě teď nižší až o desítky procent a neplatíte ani vysokou zálohu.

Egypt

Pokud si chcete užít lenošení na lehátku na pláži, anebo pozorovat krásy podmořského světa a nechcete v letadle trávit dlouhé hodiny, pak zvolte dovolenou v Egyptě vzdáleném jen cca 4,5 hodin letu.

Foto: Dovolena.cz
Osvědčenou destinací je Egypt, který nabízí all inclusive pobyty

Od října do dubna zde panují příjemné letní teploty kolem 30 °C a moře je po horkém létě vyhřáté. Na portálu dovolena.cz si můžete vybrat ze spousty zájezdů s first minute slevami. Pestrobarevný podmořský svět a relax u moře si tak užijete už za pár hodin letu a výbornou cenu.

Spojené arabské emiráty

Pokud vás od letního pobytu ve Spojených arabských emirátech odradily vysoké teploty, pak si nenechejte ujít dovolenou v pouštním státě na podzim. Od října je totiž ideální doba, kdy se na Arabský poloostrov vydat.

Foto: Dovolena.cz
Emiráty jsou hitem posledních let – teplo, luxus, zážitky. Ještě chcete víc?

Kromě koupání, se můžete vypravit třeba na výlet do pouště nebo si prohlédnout jednu z nejrušnějších metropolí na celém světě – Dubaj, anebo třeba vyrazit s kamarádkami i za nákupy.  Kupte si dovolenou právě teď a využijte first minute výhod jako např. parkování na letišti u vybraných zájezdů zdarma.

Maledivy

Malé souostroví v Indickém oceánu není dovolenková destinace jen pro bohaté. Luxus, který nabízí místní hoteliéři, si můžete díky first minute nabídce užít i vy. V podzimních měsících je exotická dovolená na místních pláží až o 30 % levnější než v populárních lednových termínech.

Foto: Dovolena.cz
Dovolená Vašich snů může začít na Maledivách.

Okolí ostrovů je považováno za ráj potápěčů. Vedle Egypta, Kuby a Karibiku se podle odborníků z Dovolena.cz řadí mezi TOP potápěčské destinace na celém světě. Nahlédněte do něj letos i vy.

Thajsko

Thajsko je destinací, do které míří stále více Čechů. Pevnina, Bangkok a jeho okolí, nabízí zábavu a bohatý noční život celoročně. Klid a pohodu hledejte na ostrovech, kde najdete romantická zákoutí splňující dokonale představu o exotické dovolené.

Foto: Dovolena.cz
Chcete pohodovou dovolenou? Jeďte to osvědčeného Thajska.

Vápencové ostrovy porostlé tropickými rostlinami si můžete prohlédnout třeba při plavbě mořskou kánoí. V Thajsku na podzim pokračuje příjemné letní počasí. Využijte široké nabídky first minute zájezdů na portálu dovolena.cz.

Další články

Načítám