Hlavní obsah
Článek

Otec vévodkyně ze Sussexu Meghan (42) Thomas Markle (74) je smutný z toho, že vztahy mezi ním a jeho dcerou jsou na bodu mrazu.

Může za to jeho spolupráce s bulvárem, která se nelíbila královské rodině. Princ Harry (39) dokonce svému tchánovi volal, aby ho před tiskem varoval, ale temperamentní Thomas mu práskl s telefonem.

Teď se kaje a nejraději by vzal všechno zpátky. Mrzí ho hlavně napjaté vztahy s dcerou. „Harry mi říkal, že bych nikdy neměl spolupracovat s tiskem, protože nakonec skončím v slzách. Řekl mi, že mě sežerou zaživa a měl pravdu,“ řekl Daily Mailu otec Thomas Markle, který Harryho neposlechl a nadále s bulvárem komunikoval. Dcera se s ním pochopitelně nebaví, ač by vztahy s otcem ráda narovnala. Raději ale vyčkává.

„Meghan otce opravdu miluje a chce s ním udržovat dobré vztahy, ale v tuto chvíli cítí, že potřebuje víc prostoru a času,“ řekl deníku The Sun jeden z jeho amerických zdrojů. Nepoučitelný tatínek se tak bude muset obrnit trpělivostí.

A pokud Meghan bude čekat miminko, dozví se to pravděpodobně až z oficiálního prohlášení Kensingtonského paláce. Dcera se mu teď zřejmě dlouho s ničím svěřovat nebude.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám