Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Událostí Jakub Železný (45) prožívá jeden z nejhorších roků života. Začátkem léta se zhroutil a musel jít na nemocenskou.

Navíc se musel vyrovnávat se smrtí milované maminky. „První půlrok letošního roku byl nejhorší půlrok mého života. Měl jsem starosti osobní, finanční, pracovní, do toho přišlo připravování se na smrt maminky. Byl jsem fyzicky i psychicky na dně. A pak jsem se zhroutil. Sesypal,“ svěřil se v rozhovoru pro Magazín DNES Železný.

Oblíbený moderátor řešil své problémy alkoholem. „Množství, které jsem pil každý večer, bylo najednou neúměrné. Ráno jsem si nepamatoval večerní hádku a musel vyzvídat, o čem byla,“ dodal Železný s tím, že každý večer vypil dvě lahve vína. A protože popíjel mezi devátou večer a půlnocí, v práci to na něm nikdo nepoznal. Nakonec ale psychické vypětí nevydržel a zhroutil se.

Poté, co odešel na nemocenskou, razantně změnil svůj životní styl. Čtyři měsíce se nedotkl alkoholu, zhubl a nechal si narůst vousy. „Přiznal jsem si, že žiju úplně špatně a všechno bych měl změnit,“ uzavřel Železný, kterého už diváci opět v plné formě vídají na televizních obrazovkách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám