Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Na pláži vypadají jako africký páreček, ale nenechte se zmýlit. Jde o Němce, kteří měli původně úplně jiný pigment. Bizarní dvojice experimentuje se svými těly a celý svět se nestačí divit, kam až je schopná zajít.

Bývalá letuška Martina Big (35) si nejprve nechala vytvořit enormní airbagy. S obřími ňadry by ale nejspíš neprošla uličkou v letadle, takže se svou původní profesí skoncovala a stala se prsatým monstrem. Když už nevěděla, jak ještě více šokovat, nechala si do těla vpichovat látku, která zcela změnila odstín její kůže i vlasy a duhovky.

Prsatice se už považuje za plnohodnotnou Afričanku. Své umělecké jméno Martina Big si změnila na Malaika Kubwa, což ve svahilštině znamená „Velký anděl“. Ale stále se svým vzhledem není úplně spokojená.

V USA se s partnerem zúčastnila natáčení reality show Botched, kde si chtěla nechat upravit nos, aby více odpovídal obyvatelstvu Afriky. Specialisté jí ale zákrok rozmluvili. Obávali se totiž, že další zásah by neměl na její experimenty zatěžované tělo dobrý vliv.

Když nemůže Malaika Kubwa měnit sebe, přiměla k tomu alespoň Michaela. Blonďatý Němec se také nechal ztmavit a ladí tak se svou prsatou partnerkou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám