Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jenna Dewan (37) je svou výbornou figurou proslulá. Jako profesionální tanečnice na ní ostatně pracuje neustále. Nahá se nechala nafotit pro časopis Woman´s Health, kde také promluvila o znovunalezení své ženskosti.

„Hodně jsem pracovala na svém vnitřním uzdravení a jsem nyní více ve spojení se svou ženskou silou. Byla to pro mě dlouhá cesta a zároveň velká změna, zaměřit se více na své potřeby,“ popsala časopisu hledání sebe sama.

Dewan se v dubnu rozešla s hercem Channingem Tatumem (38), za kterého byla provdaná 9 let. S hercem má dceru Everly (5). Když pár oznámil rozchod prostřednictvím sociálních sítí, fanouškům to zlomilo srdce. Opravdu dokonalý pár tvořili už od snímku Step Up, který je oba katapultoval mezi nejlepší hollywoodské herce.

Slavná tanečnice zároveň popsala, že rozchod s manželem byl pro oba pozitivním krokem, a že se jejich vztah díky tomu posunul správným směrem. Ona sama se nyní zaměřuje především na dceru a na svou fyzickou kondici. Dokonalé svaly denně trénuje v posilovně, kde si dává pořádně do těla s těžkými váhami.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám