Hlavní obsah
Článek

Bez práce prostě nemůže být. Michal Jančařík (48) se v červnu podrobil odebrání své druhé nefunkční a nebezpečné ledviny, která pro jeho tělo byla velkou zátěží. Kvůli nutné operaci se moderátor, který od září loňského roku uváděl polední Sportovní noviny, vytratil z obrazovek. Příliš dlouho ale rehabilitovat neplánuje. Už totiž ohlásil návrat do televize.

„Takhle dlouho jsem spojený s Novou! Od roku 2000. V srpnu znovu začnu. Kdy a kde mě na obrazovce najdete? Nechte se překvapit,“ svěřil moderátor, který se dostal do povědomí diváků zejména jako moderátor Počasí.

Předloni v létě začal mít ale zdravotní komplikace, kdy mu praskla první ledvina. Michala zachránila až transplantace, po které bohužel ochrnul na spodní část těla.

Loni na podzim ohlásil svůj velký návrat, ale už jako sportovní moderátor, nyní Michal plánuje pro své fanoušky další novinku!

„Na spolupráci s Michalem Jančaříkem se opět moc těšíme a jakmile se bude cítit dobře, jsme ihned připraveni mu umožnit moderování poledních Televizních novin," řekl Super.cz PR manažer Novy Martin Šnýdr. Diváci se tak opět mají na co těšit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám