Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jsou to tři týdny, co modelka Candice Swanepoel (35) doma porodila své druhé dítě, syna Ariela. Do bikin si ale troufla už po 12 dnech, když zamířila na jednu z pláží milované Brazílie. U moře se věnovala staršímu Anacovi. Obě děti má modelka s dlouholetým partnerem Hermannem Nicolim.

Fotky, které zde byly pořízené, jako vždy obletěly celý svět a vzbudily vlnu komentářů. Převažovaly pozitivní, jak by ne, našli se ale i tací, kteří slavnou modelku kritizovali kvůli bříšku, které jí zatím zůstává. Modelka si to ale nenechala líbit: „Tohle jsem já 12 dnů po porodu syna. Pokud mě chcete kritizovat, podívejte se nejdřív na sebe,“ vzkázala trollům.

A pak dodala: „Společnost umí být krutá. Standardy krásy jsou občas nereálné, zvlášť pro ženy v tomto období. Nestydím se ukázat své poporodní břicho, jsem na něj vlastně dost hrdá. Svého syna jsem v něm 9 měsíců nosila, takže myslím, že mám právo mít malé bříško. Je to proto, že jsem modelka? I my jsme lidé, takže mě nechte si v klidu užívat na pláži.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám