Hlavní obsah
Článek

Dostat pozvánku na svatbu bývalého přítele asi nepotěší žádnou ženu, a už vůbec ne tu, jejíž ex je britský princ. Harryho bývalá holka, návrhářka šperků Chelsy Davy (32), ale do Windsoru koncem minulého měsíce přišla - a okamžitě se stala předmětem zájmu kamer a fotoaparátů. Všechny totiž zajímalo, jak se bude tvářit.

S princem Chelsy chodila dlouho, s přestávkami sedm let. Každý tak byl zvědavý, jak bude svatbu bývalé lásky prožívat. Některá média sice popisovala její výraz jako „velmi vážný“, kvůli vytípnutému záběru, na němž má jakoby vytřeštěné oči, se ale brzy stala terčem vtípků. Sociální sítě zaplnily komentáře jako „Takové to, když se váš ex žení a vy jste mezi hosty“ nebo „Měla jsem to být já“. Jak rychle ale bouře začala, tak i utichla a jen co novomanželé vyšli z kaple, o Davy se diváci královské svatby přestali zajímat.

Obličej expřítelkyně prince Harryho na královské svatbě, to je fotka! píše jeden z vtipálků.

Ten výraz, když vám dojde, že jste na svatbě svého ex, zněl další z komentářů.

Pro jistotu ale na středeční společensky významný večírek, party londýnského Victoria a Albert Musea, kde se to hemžilo nejen fotografy, ale i příbuznými prince Harryho (dorazila například princezna Beatrice nebo Lady Kitty Spencer), oblékla šaty s výstřihem, díky němuž se jí do obličeje nedíval vůbec nikdo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám