Hlavní obsah
Článek

Kdo se občas pořádně neodvázal na nějakém tom večírku? Jenže, když jste slavná celebrita, všude vás pronásledují novináři a prakticky na každém kroku jste vidět, je trochu těžší odvázanost zamaskovat. Obzvlášť, když se z občasného užívání drog stane závislost, která ohrozí i hvězdnou kariéru.

Kate Moss

Kate Moss (50) patřila mezi nejkrásnější ženy světa a nejuznávanější supermodelky. Pak ale začala trochu ujíždět na kokainu a rázem získala přezdívku kokainová Kate. Svého času údajně byla schopna zkonzumovat až tři gramy kokainu a láhev vodky za večer. Je s podivem, že svoje nejdivočejší léta vůbec přežila a dala se dohromady.

Charlie Sheen

Charlie Sheen (58) byl považován za jednoho z nejúspěšnějších herců v Hollywoodu, nicméně jeho láska k drogám, alkoholu a dalším neřestem ho proslavila snad ještě více. Málokdo z hvězd za poslední léta tolik sešel jako Charlie, který přiznal i to, že je HIV pozitivní. Do filmů ho přestali obsazovat a z veleúspěšného seriálu Dva a půl chlapa ho vykopli. Závislosti sice veřejně přiznal, ale také přiznal, že s nimi nic dělat nehodlá. Rodina se ho sice snaží občas přinutit k léčení, leč marně.

Mischa Barton

Jako kráska ze seriálu O.C. California měla Mischa Barton (32) našlápnuto na slušnou kariéru herečky, jenže pak se něco zlomilo a Mischa si začala trochu šlapat po štěstí. Už v roce 2007 ji poprvé zatkli za to, že řídila opilá. Jen o dva roky později byla hospitalizována pro údajný pokus o sebevraždu. Až příliš často užívala léky. Naposledy byla do nemocnice převezena v loňském roce, kdy užila drogy, ze kterých měla halucinace, a děsila své sousedy.

Macaulay Culkin

Asi nejslavnější dětská hvězda Hollywoodu svou slávu nezvládala příliš dobře. Macaulay Culkin (37) neunesl přílišnou pozornost, a tak se držel většinu života spíš v ústraní. Hojně se spekulovalo o jeho závislosti na drogách, když se na veřejnosti začal objevovat v zuboženém stavu. O závislosti na heroinu promluvil veřejně, ale upozornil, že média všechno značně přeháněla.

Lindsay Lohan

Když byla v kurzu, byla Lindsay Lohan (31) považována za nejvíc sexy herečku Hollywoodu. To se ale rychle změnilo, když její profesionální život začaly ovlivňovat závislosti na drogách a alkoholu. Neměla žádnou pracovní morálku a rušila akce na poslední chvíli. Kvůli kokainu byla několikrát zatčena a dramaticky se změnil i její zevnějšek.

Amanda Bynes

Jako dětská a náctiletá hvězda byla nesmírně populární a měla našlápnuto na slušnou kariéru herečky. Pak Amandu Bynes (32) ale začali ovládat démoni v podobě psychických potíží a drogové závislosti. Bynes prý nebyla spokojená se svou postavou a s popularitou a řešila to právě drogami. Podle některých za drogy utratila milióny dolarů. Po pauze se však nyní snaží vrátit do světa filmu.

Reklama

Další články

Načítám