Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Já přijdu, Chybička se vloudí, Za mléčnou dráhou, Už nám svítá. To jsou názvy největších hitů zpěvačky Evy Hurychové, která období největší slávy zažívala v barevných osmdesátých letech. Dnes je interpretka s nezaměnitelným hlasem sice už v důchodu, zpívání ani další koníčky však na hřebík nepověsila. Na to, jak šel čas s Evou Hurychovou, se mrkněte do galerie.

Paní Eva se angažuje v boji proti domácímu násilí, pořádá besedy, se kterými jezdí po republice a také zpívá písničky, které si pamětníci velice dobře pamatují. Více než třicet let po vydání první dlouhohrající desky Eva nedávno vydala opět klasické elpíčko, které zase přišlo do módy.

Elpíčko nese název jednoho z hitů Chybička se vloudí a jsou na něm i nahrávky, které spatřily světlo světa vůbec poprvé.

„Plno nahrávek jsem před dvěma lety při rychlém stěhování bohužel vyhodila, a ty, které jsem si asi intuitivně nechala, ty jsem si na žádném albu nedovedla představit. Možná ale právě proto neletěly do popelnice. Výběr na desku jsem pouštěla i svým čtyřiadvacetiletým dcerám, které se shodly, co tam určitě dát a co ne. Nakonec se, myslím, podařila pestrá sestava, snad si z ní něco vybere každý, aspoň doufám,“ říká s úsměvem Eva Hurychová o svém novém vinylovém elpíčku.

Reklama

Další články

Načítám