Hlavní obsah
Článek

Liam Gallagher (45) sdílel na svém Twitteru dojemnou fotku s dcerou Molly Moorish (21), která přišla otce podpořit na londýnský koncert. Na fotce jsou s nimi také zpěvákovi synové Lennon (18) a Gene (16).

Molly má Liam s Lisou Moorish (46), se kterou měl aféru během manželství s herečkou Patsy Kensit. „Nikdy jsem se s ní nesetkal, slyšel jsem, že se má dobře, ale nikdy jsem ji nepoznal,“ svěřil se britskému Mirroru s tím, že netušil, že by ho chtěla Molly poznat.

Mollyina matka o Gallagherovi mluvila jako o muži z Manchesteru, který chtěl, aby šla na potrat, když se o jejím těhotenství dozvěděl. Když to odmítla, nakonec se rozhodl platit alimenty. Gallagher má ještě jednu nemanželskou dceru Gemmu (5) s novinářkou Lizou Ghorbani. Ani s tou se nestýká, ale rovněž ji podporuje finančně.

Aféra s Ghorbani pro změnu ukončila jeho druhé manželství se zpěvačkou a moderátorkou Nicole Appleton. Ta je matkou syna Genea, zatímco první žena Patsy Kensit je matkou Lennona. Gallagher se nechal v minulosti slyšet, že věří na manželský a rodinný život. Přesto se, zdá se, asi občas neudrží a jednoduše si udělá dítě jinde.

Související témata:
Oasis

Reklama

Další články

Načítám