Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká zpěvačka Anastacia po devíti letech vystoupila v Praze. Popová diva předvedla show pro poměrně omezený počet příznivců. Její vystoupení se totiž v sobotu večer odehrálo ve Foru Karlín, kde její show mohlo zhlédnout jen jeden a půl tisíce fanoušků.

Vzrůstem malá žena oslňující velkým a výjimečným hlasem české diváky potěšila svými masivními hity I'm Outta Love a Left Outside Alone a zapěla i své další pecky ze svého nového alba. „Moc se těším, že se vracím do Evropy, navíc s albem Evolution. Natáčela jsem tuhle desku během turné ke kompilaci "Ultimate Collection," řekla zpěvačka.

Album Evolution, které vzniklo ve Stockholmu, produkoval Anders Bagge, který v minulosti spolupracoval např. se Céline Dion, Janet Jackson nebo Madonnou. I jeho zásluhou vznikla nahrávka, která Anastaciu vrací ke kořenům, kdy bravurně míchala rockové skladby s chytlavými popovými melodiemi a baladami.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám