Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sluší jí to v civilu i na jevišti. O tom jsme se ostatně sami přesvědčili, když Christine Allado navštívila Prahu a v sobotu vystoupila v pražské O2 aréně po boku Andrea Bocelliho.

Během našeho interview nás muzikálová hvězda překvapila informací, že je velký gastro nadšenec. Už po svém příletu měla vytipovaná některá jídla, která musí ochutnat a zmapované ty nejlepší restaurace.

„Ráda bych ochutnala guláš, protože je to vaše národní jídlo. Nikdy jsem ho nejedla. Pak bych chtěla zkusit knedlo, vepřo, zelo. Musím vyzkoušet tradiční českou kuchyň,” říká kráska původem z Filipín, které v Praze dělá společnost maminka a americký přítel Paulo.

Při pohledu na půvabnou útlou dívku se dá jen těžko čekat, že je tak vášnivý jedlík. „Já jím neustále. Miluju jídlo a moc se těším, že ho u vás ochutnám,” říká Christine Allado, která se v Praze se svým doprovodem zdrží až do pondělí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám