Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Současná popová princezna Tallia Storm (19) se proslavila nikoliv díky své hudbě, ale především vztahem s Brooklynem Beckhamem (19). Vztah jim sice nevyšel, ale Tallia opět plní titulní stránky bulváru, tentokrát však kvůli neposednému poprsí.

Když si v Cannes užívala svačinovou pauzu, vyskočila jí z titěrného topu bradavka. Tallia si toho nejprve ani nevšimla, jaký měla hlad, a tak měli fotografové pré. Na fotkách je dokonce vidět, že mladá zpěvačka neměla před festivalem zřejmě čas ani na depilaci podpaží. Nebo je to možná součást outfitu.

Ať tak či onak, minimalistický obleček Tallii velmi slušel a mladý Beckham se může tlouct do čela, že jí takhle zlomil srdce. Rozešli se sice již před třemi lety, ale stále se dost nenávidí. Brooklyn totiž jejich vztah na Instagramu nedávno znovu popřel a chudák Tallia se nechala slyšet, že se cítila, jako by jí dal znovu kopačky. Jeho smůla, popová kráska teď o nápadníky jistě nebude mít nouzi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám