Hlavní obsah
Článek

Dostávat od obdivovatelů nezvyklé dárky není pro slavné tváře nic neobvyklého. Své o tom ví i slavný fotograf Robert Vano, který za pár dní oslaví své 70. narozeniny. „Byly vždy momenty nahoru a dolů, ale já asi ničeho nelituji. Je super, že jsem teď tady,“ svěřil jubilant s tím, že už dokonce ví, kde spočine.

„Jeden den mi zvonil telefon a tam byla paní a řekla mi, že jí je 85 let a viděla mě v nějakém pořadu, kde jsem říkal, že nikoho nemám a že mě má hodně ráda. Tak se rozhodla mi věnovat hrobku na Olšanech,“ svěřil fotograf s tím, že byl z nabídky velmi zaskočený. Celou situaci ale probral s kamarádkou a rozhodl se dar přijmout.

„Tak jsem se s tou paní domluvil, potkali jsme se na Olšanech a ona přepsala tu hrobku na mě. A pak mi řekla, že teď vím, odkud jsem, kdo jsem a kam jdu. A opravdu mě to uklidnilo, protože teď je vše vyřešeno,“ svěřil Vano v dokumentu s názvem Robert Vano – Příběh člověka, který uvede k jeho životnímu jubileu v premiéře Česká televize v úterý 1. května ve 21.25 hodin.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám