Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už pár dní zažívá to nejkrásnější období v životě. Herečka Ljuba Krbová (59) se stala poprvé babičkou. Malý Eliáš se její dceři Anně Marii Landor a jejímu snoubenci, moderátorovi Radkovi Hrdinovi, narodil v pondělí odpoledne. „Je to naše nejkrásnější miminko,“ svěřila se po narození vnoučka hvězda Ulice. A měla pravdu.

Rodina se totiž nyní roztomilým chlapečkem pochlubila. Není se čemu divit, že je z nového přírůstku herečka nadšená. Eliáš si už dle svých prvních fotek snadno obmotá svou babičku kolem prstu. Ta se už nyní těší na to, až začne s vnukem trávit svůj volný čas.

„Moc se těším na to, že ho budu učit mít rád les, přírodu, že ho naučím jezdit na kole, na lyžích,“ svěřila Ljuba, která toho chce vnukovi co nejvíce předat.

„Myslím si, že budu důsledná babička, ani ne přísná, ani rozmazlovací. Stejně jako jsem byla důsledná ve výchově Áni, na všem jsme se domluvily a já jsem proto nikdy nemusela být přísná,“ svěřila před pár dny Krbová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám