Hlavní obsah
Článek

Zpráva o smrti švédského DJ Aviciiho, jehož tělo bylo nalezeno v Ománu, šokovala celý svět. K nejzarmoucenějším osobám kromě příbuzných Tima Berglinga patří česká modelka Tereza Kačerová.

Tajná láska celosvětově proslulé hudební hvězdy se o své emoce podělila na Instagramu, kde uvedla, že Avicii fungoval jako náhradní tatínek pro jejího malého syna Luku a plánovali společnou budoucnost včetně založení rodiny. A jako důkaz přidala společné fotky.

„Drahý Time, doufala jsem, že se jednou probudím a zjistím, že šlo jen o špatný vtip nebo nedorozumění. Teď už vím, že už tě nikdy neuvidím. Luka si život bez tebe nedokáže představit. Doufám, že si navždy zapamatuje vše, co jste spolu prožili. Budu tady od toho, abych mu tě připomínala,“ napsala Aviciiho česká láska.

A její dojemná slova dále pokračují a dokazují, jak moc smrt slavného DJ Terezu zarmoutila. „Pokaždé, když přemýšlím nad tím, co už spolu neprožijeme, mě zabolí u srdce. Už nestihneme dokoukat maraton filmů o Harrym Potterovi, chyběl nám už jen jeden díl. Už tě nepřesvědčím o tom, že naše dcera se jednou bude jmenovat Serafina. A už nikdy nebude dokončeno tetování na tvém předloktí s tváří, která se shodou okolností podobá té mé,“ zamyslela se nad nenaplněnou budoucností.

„Poslední, cos mi stačil říct, bylo, že mě miluješ. I já tě miluji. Tolik, jako jsi miloval mexickou colu,“ rozloučila se s Aviciim česká modelka, která vyrůstala v americkém Vermontu.

Reklama

Další články

Načítám