Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Módní návrhářce z Karlových Varů, která tvoří pod uměleckým jménem Debbie Brown, je teprve čtyřiadvacet, ale mezi kráskami ze šoubyznysu už je její jméno známé. Mnoho muzikálových hereček či moderátorek její modely obléklo i na společenské akce, staly se rády i tvářemi jejích kolekcí.

"Všechny ty dámy a holky jsem oslovila nebo mi byly doporučené, hlavně je sleduju a obdivuju hrozně dlouho. A šatičky se jim líbily, takže souhlasily s focením. Jsem ráda, že se jim moje modely líbí a nosí je i na společenské akce," řekla Super.cz Debbie. "Je pravda, že třeba moje svatební šaty nejsou určené moc do kostela, ale já se snažím být opravdu jiná," míní návrhářka.

"Už jsem řekla, že jsem vulgární, a asi to ke mně sedí. Ale pořád se to snažím držet v nějakém rámci možností," krčila rameny návrhářka, která bude mít svoji první velkou autorskou přehlídku ve svém rodném městě v rámci karlovarského filmového festivalu. "Hrozně se na ni těším. Bude opravdu velká, ve stylu karnevalu, protože celá ta kolekce společenských šatů se jmenuje Carnival Collection," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám