Hlavní obsah
Článek

Zatímco většina maminek sdílí radost z narození potomka se svým partnerem, nejmladší z Kardashianek Khloé (39) má jiné starosti. Otec miminka, po němž Khloé dlouho toužila a které se narodilo koncem minulého týdne, Tristan Thompson (27) byl pár dní předtím přistižen při důvěrném kontaktu s jistou brunetou, což nastávající mamince nepřidalo na pohodě ani na pocitu pevného vztahu. A teď si z ní kvůli jménu, které dceři vybrala, ještě lidé utahují na internetu. Holčičce dala jméno True Thompson.

Vzhledem k výše napsanému a tomu, že slovo „true“ znamená také „pravdivý“, „opravdový“ či „věrný“, se prostor pro dotazy a vtipálky doširoka otevřel. Lidé toho na sociálních sítích využili hned, co Khloé zveřejnila jméno dítěte.

„Proč Khloé pojmenovala dcerku True Thompson, když její otec nebyl věrný její matce?“ nebo „Není True Thompson oxymóron?“ a také „True Thompson? Jsi si jistá Khloé, když se tvůj chlápek choval přesně opačně?“ ptají se lidé.

A zatímco přes 75 miliónů fanoušků Khloé Kardashian řeší jméno jejího dítěte, ona budoucnost svého vztahu. „Stále tomu nemůže uvěřit. Je z toho velmi zahořklá. Nechce s ním být dál ve vztahu,“ citoval například magazín People svůj zdroj.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám