Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Úspěch Anety Langerové (37), která se v roce 2004 stala první českou SuperStar, sice nikdo nezopakoval, ale domácí popová scéna je díky televizní pěvecké show bohatší o několik interpretů. Připomeňme si všechny, jimž SuperStar otevřela dveře do světa šoubyznysu.

Aneta Langerová se po vítězství v první řadě SuperStar stala fenoménem, který zastínil dokonce i Lucii Bílou. Zpěvačka z televizní show ji dokonce dvakrát připravila o Českého slavíka. Aneta se stále věnuje hudbě, ale jako popová hvězda se nikdy dobře necítila. Raději koncertuje pro menší publikum a zpívá písně podle svého gusta.

O rok později se druhou SuperStar stal Vlasta Horváth (40), který úspěchu Anety zdaleka nedosáhl. Dnes je z něj už dvojnásobný tatínek a občas se vyrazí připomenout na nějakou společenskou akci. Po třetím vítězi SuperStar, jímž se stal Zbyněk Drda (37), se téměř slehla zem.

Od roku 2009 se SuperStar začala hledat v rámci Česka i Slovenska. Jako nejlepšího zpěváka z obou republik diváci vybrali Martina Chodúra (34). I když stále zpívá, píše se o něm spíše v souvislosti s jeho rodinou. Partnerka Ivona mu před dvěma lety porodila syna Martina.

Podruhé v „mezinárodní“ soutěži zvítězil Slovák Lukáš Adamec (37), jehož můžeme vidět v muzikálech. Druhá tehdy skončila Gabriela Gunčíková (30), která se předloni stala jedinou českou zástupkyní, jíž se podařilo probojovat do finále Eurovize.

V roce 2013 konečně došlo opět na dívku. Devět let po úspěchu Anety Langerové se v pořadí šestou SuperStar stala Sabina Křováková (32). O dva roky později se soutěž na obrazovky vrátila a zabodovala v ní Slovenka Emma Drobná (24). V televizi momentálně probíhá osmá řada soutěže, která hledá novou hudební hvězdu.

Kdo je tou nejzářivější SuperStar?
Aneta Langerová
72 %
Vlasta Horváth
3,7 %
Zbyněk Drda
2,2 %
Martin Chodúr
8,7 %
Lukáš Adamec
1,7 %
Sabina Křováková
2,7 %
Emma Drobná
9 %
Celkem hlasovalo 10357 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám