Hlavní obsah
Článek

Herečka Olivia Cooke (24) zatím není ve světlech reflektorů moc dlouho, na své profesní dráze ovšem nabrala velmi dobrý směr. Ví se o ní díky účinkování v seriálu Batesův motel, který ji dostal do povědomí nejen diváků, ale také tvůrců, a obrovskou filmovou příležitost jí dal režisér Steven Spielberg, jenž ji obsadil do hlavní role svého nejnovějšího filmu Ready Player One: Hra začíná. Na londýnské premiéře snímku tak nemohla chybět.

Aby si již tak garantovanou pozornost okatá brunetka ještě pojistila, na akci dorazila ve světle fialové blyštivé róbě s výstřihem, které si zkrátka nešlo nevšimnout. Olivia tak vynikla i v konkurenci kolegyně Hannah John-Kamen, která oblékla jasně žluté šaty. Autor snímku naopak dorazil velmi neformálně, v modrých kalhotách, šedém saku a bekovce.

Dalším mladým hercem, na kterého Spielberg v novém sci-fi vsadil, je jednadvacetiletý Tye Sheridan. Ten se navzdory nízkému věku objevil už ve více než desítce filmů včetně Bahno z Mississippi nebo X-Men: Apokalypsa.

Reklama

Další články

Načítám