Hlavní obsah
Článek

Nadměrné ochlupení na tváři, bradě, nohách, břiše, zádech i ňadrech. S tím vším se musela vyrovnávat třiatřicetiletá Leah Jorgensen z Wisconsinu, která od puberty trpí nepříjemnou hormonální poruchou.

Už jako dospívající dívka se Leah musela smířit s nekontrolovatelným nárůstem ochlupení. Uštěpačné poznámky od zlých spolužáků na sebe nenechaly dlouho čekat. Leah se holila nebo skrývala ochlupení pod vrstvami oblečení.

I později se však za svou oholenou tvář styděla a stranila se okolí. Nechtěla, aby někdo věděl, že se musí téměř denně holit po celém těle.

„Nikdy jsem neviděla ženy, které vypadají jako já. Tak jsem se styděla, že jsem o tom nechtěla ani mluvit. Moje cesta, jak se vyrovnat s touto hanbou a rozpaky, byla skrýt se,“ prozradila Leah.

Poté, co ji před třemi lety srazilo auto, došlo u ní k radikálnímu obratu. Musela podstoupit operaci a najednou zjistila, že její ochlupení nikdo neřeší tolik jako ona sama. Konečně si připadala jako člověk a rozhodla se ochlupení neskrývat.

Kromě tváře se přestala holit a dnes své ochlupené tělo klidně ukáže i před objektivy fotoaparátu. Leah je šťastná, že se konečně má ráda taková, jaká je, a za své ochlupení se vůbec nestydí, o čemž se sami můžete přesvědčit v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám