Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Za sebou má roli v seriálu The Only Way Is Essex i účinkování v úspěšné televizní show Celebrity Big Brother. Teď si ale britská herečka Amy Childs (27) užívá roli, která je v životě každé ženy tou nejkrásnější - je maminkou desetiměsíční dcerky Polly. S jejím otcem Bradleym Wrightem však nezůstala, což je pro obě asi jen dobře - v pouhých 26 letech už má totiž nenapravitelný zlodějíček docela bohatou kriminální minulost.

Přestože malá Polly vyrůstá bez tatínka, špatně se nejspíš nemá. Při pohledu na její maminku v plavkách je totiž zřejmé, že nedostatkem mateřského mléka asi trpět nebude. Možnost přisát se k prsům vnadné Amy jí jistě závidí kdejaký dospělý muž.

Těm udělala televizní celebrita radost aspoň tím, že se i s dcerkou nechala vyfotit na exotických Kapverdách.Teploty na těchto ostrovech atakují třicítku, tak není divu, že tam Amy pobíhá jen v bikinách. O podívanou tedy nemají postaráno jen místní muži, ale i pánové, kteří se v mrazivé Evropě zahřejí aspoň pohledem na její fotky z dovolené.

Reklama

Další články

Načítám