Hlavní obsah
Článek

Kdysi byla baletkou, tanečnicí ve známé skupině a i nyní se pohybuje mezi kumštýři! Řeč je o černovlasé kudrnaté dámě, která je maminkou jedné z nejpůvabnějších mladých hereček, jež jde v poslední době z jedné role do druhé. Tipnete si které?

Alexandra Malinská, které se říká zkrátka Saša, je maminkou Anny Fialové. A jako správná máma přišla svou dceru podpořit na její velkou divadelní premiéru do divadla Palace. Právě tam totiž Anna účinkuje ve hře Penzion pro svobodné pány ve stejné roli, v níž před lety excelovala na filmovém plátně Iva Janžurová.

Zdá se, že Anna Fialová vyrůstala v opravdu kulturním prostředí a kariéra herečky byla jasnou volbou. Její maminka byla kdysi sólistkou baletu Národního divadla, působila ve známé taneční skupině UNO a nyní působí jako maskérka v Národním divadle.

Rodiče tatínka Anny Jana Fialy také znáte. Herečka Věra Vlková byla vůbec první českou Lízou v My Fair Lady, herec Karel Fiala zase exceloval jako hlavní hrdina filmové parodie Limonádový Joe a oba byli velkými hvězdami operety.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám