Hlavní obsah
Článek

Kdysi se z Pavla Kříže (56) dívkám podlamovala kolena kvůli roli Štěpána Šafránka ve filmové sérii o Básnících, v nedávné Lídě Baarové zase někdy až děsil v roli Adolfa Hitlera.

Teď populární herec zase leká další diváky hodně nevšední trojrolí v komedii Zoufalé ženy dělají zoufalé věci. Takhle jsme ho na filmovém plátně ještě neviděli!

„Pavel představuje jakéhosi pokušitele, který se snaží hlavní hrdinku Olinku (Klára Issová) rozhodit při důležitých okamžicích v jejím životě. Objeví se při svatbě jako létající upíří kněz, při rozvodu coby zlovolný levitující soudce nebo později na řece v jakési papalodi coby ďábelský papež. Pavlovi tyto role, v nichž je co hrát, moc sedí. Byl fantastický,“ říkají producenti Zoufalek, k nimž scénář napsala a námět dodala Halina Pawlowská (69).

Snímek Filipa Renče (58) pojednává o životě ženy, která zažívá jeden milostný i zdravotní průšvih za druhým. Ale většinou všechno vyřeší s humorem. Jak se Pavel Kříž ve své podivné trojroli vyřádil, se podívejte ve videu.

Reklama

Další články

Načítám