Hlavní obsah
Článek

Tom Jones (77) nedávno za 186 miliónů korun prodal své hollywoodské sídlo, ale jeho syn spí v ubytovně pro bezdomovce. Velšský zpěvák přitom disponuje závratným jměním, které je odhadováno na 4,5 miliardy korun.

Jeden z nejbohatších Britů se nemovitosti samozřejmě nezbavil kvůli finanční tísni. Dům s pěti ložnicemi obýval se svou manželkou Lindou, která v roce 2016 podlehla rakovině plic. Bez ní se v Kalifornii necítil dobře a rozhodl se pro prodej.

Zpěvákův devětadvacetiletý syn Jonathan Berkery, který se pokusil prorazit na hudební scéně pod pseudonymem Jon Jones, má v New Jersey úplně jiné starosti. Spí v ubytovně pro bezdomovce v jedné místnosti společně s dalšími 30 muži. Otec o něj prý nikdy neprojevil zájem. Jonathan přitom po jeho penězích netouží. Mnohem více by jej potěšilo, kdyby ho navštívil: „Rád bych s ním mluvil o úplně obyčejných věcech. Chtěl bych se s ním setkat, než bude pozdě.“

Tom Jones, který momentálně účinkuje jako kouč v britském Hlasu, se ke svému druhému synovi nikdy nehlásil. Jeho otcovství musely potvrdit testy DNA. Potomka zplodil ve svých 47 letech s tehdy čtyřiadvacetiletou začínající modelkou Katherine Berkery během krátkého flirtu v New Yorku. Zpěvák byl v té době ženatý a údajně vystřídal 250 žen ročně. Soud mu nařídil na syna přispívat 1700 liber měsíčně, což činí téměř 50 tisíc korun. Peníze však Jonathan dostával jen do svých 18 let.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám