Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britské reality show jako Celebrity Big Brother, Love Island, Ex on the Beach nebo The Only Way is Essex, produkují obrovské množství lidí, kteří sní o slávě a statusu hvězdy. Uznání se však dostane jen málokomu a ostatní si přinejlepším musejí vystačit s tím, že si jich všimnou fotografové na různých večírcích, případně i na ulici.

Poměrně velkou pozornost britští paparazzi i média věnují čtyřiadvacetileté Chloe Goodman, jež je ‚produktem‘ výše zmíněné Ex on the Beach a následně se objevila i v Celebrity Big Brotheru. Monitorují její návštěvy nejen společenských akcí, ale i všedních dnů, informují o jejím osobním životě. Jednou z nedávných zpráv, s nimiž se Chloe médiím svěřila, bylo, že loni potratila. Dítě čekala s o rok starším fotbalistou, s nímž se už rozešla.

Její poslední snímky byly pořízené v sobotu večer před jednou londýnskou restaurací, kam Chloe, o níž se píše i jako o modelce, dorazila i se sestrami Lauryn (26) a Amelií (19). Těm, zdálo se, pozornost také nebyla nepříjemná.

Reklama

Další články

Načítám