Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letošní pravidlo znělo jasně: ´Všechny v černém!´ a týkalo se ženské části hvězd, které ceremoniál předávání cen Zlatý glóbus o víkendu v Los Angeles navštívily. Černý dress code neměly mít snad proto, že by někdo zemřel. Tím, že si ho obléknou, deklarovaly svoji podporu iniciativě Time´s Up, která vznikla na podporu obětem sexuálního obtěžování.

Ne všechny dámy, které se slavnostního večery zúčastnily, svoji solidaritu tímto způsobem vyjádřily. Jako jedna z mála nepřišla v černých šatech například herečka z béčkové americké produkce Blanca Blanco (36). Model, který na sobě měla, jako by schválně šel proti proudu davu podporovatelek zmíněné iniciativy.

Hvězda loňského hororu Impuratus, akčního dramatu Spreading Darkness nebo thrilleru Fake News na sobě měla šaty v jasně červené barvě, které toho více odhalovaly, než kryly. Provokativní kráska tak opět využila příležitosti, jak mezi tolika slavnými ženami nezapadnout a strhnout pozornost na sebe.

Už v loni udělala něco podobného pro změnu na Oscarech, kam dorazila v šatech, jejichž rozparek končil tak vysoko nad pasem, až jí obnažoval klín, který se navíc jevil jako nahý. Blanco se později omluvila, tvrdila, že šlo o nešťastnou náhodu, nikoliv záměr. Navíc trvala na tom, že kalhotky měla, jen byly tělové barvy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám