Hlavní obsah
Článek

I když jako dcera 6. markýze z Bristolu patří k britské aristokracii, lady Victorii Hervey (41) byste v kostýmku jen tak nepotkali. Mnohem větší šance je narazit na ni v některé z aktuálně trendy exotických destinací na pláži nebo u bazénu v bikinách, případně na večírku v jednom z jejích provokativních kousků. Momentálně dlí na Barbadosu.

Prince, hrabata, markýze nebo vévody ale v její společnosti nečekejte, lépe se cítí po boku neurozených přátel, s nimiž může vyrazit a drink, na pláž, na párty... na dovolených i v Los Angeles, kde Lady V, jak ji někdy novináři titulují, žije. Má to tam ráda, líbí se jí tamní životní styl, ale jednou, až bude mít děti, by se prý ráda vrátila do Velké Británie.

„Bylo by hezké se usadit. Čekám, co se stane. Ale kdybych o něčem snila, nikdy by se to nestalo,“ míní. Nebojí se ubíhajících let? „Mluvila jsem s lékařem a ten řekl, že jsem v pořádku, že nemusím panikařit,“ řekla v roce 2016 v rozhovoru pro britský The Telegraph. Na pilu evidentně netlačí ani dnes...

Reklama

Další články

Načítám