Hlavní obsah
Článek

Slovenský herec Ján Koleník (38) je majitelem výstavního těla, které teď po seriálu První republika uvidí diváci také v novém krimiseriálu na Primě s názvem 1890.

Téměř dvoumetrového svalovce hned v první scéně seriálu uvidíte jen v trenkách a zpoceného! Tělo populárního herce moc zahalené není. Je totiž jen v bílých trenýrkách, a aby byl ještě více přitažlivý, zapracuje maskérka. Ta mu na holé hrudi pomocí rozprašovače vykouzlí dráždivé orosení.

Považuje se za sexuální symbol i samotný Koleník? „Jsem herec a lichotí mi, když mě někdo pochválí,“ směje se Koleník. Herecký idol dobře ví, že výstavní tělo není zadarmo. Jak se o sebe stará?

„V mém věku se už lidé hrbí, zaoblují a pohybový aparát ochabuje, proto je nutné na sobě pracovat. Já preferuji takový pohyb, na který mám čas mezi prací. Vyzkoušel jsem trenérský dozor, po měsíci jsem to ale vzdal. Potřebuji mít své tempo. Když je to žádoucí, dám si poradit – hlavně kvůli správnosti cvičení. Nejlépe se mi ale cvičí samotnému a s dobrou hudbou,“ řekl před časem herec.

Koleník hraje v seriálu mladého, přesto již svými moderními vyšetřovatelskými metodami a úspěchy proslaveného detektiva Jánoše Martona. Ten přijíždí z Pešti na zámek Betliar řešit tajemnou brutální vraždu služky.

Inspiroval herce někdo pro svéráznou postavu detektiva? „Ne, ačkoliv mnoho reakcí se shodlo v přirovnání této postavy ke známým televizním detektivům. Ale záměrně jsem tyto notoricky oblíbené postavy nestudoval. Náš detektiv má slabost pro něžné pohlaví, a hlavně je Maďar, což je jedinečný rys pouze pro tuto postavu,“ prozradil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám