Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se člověku rozpadne sedmnáctileté manželství, může sedět doma, brečet do polštáře a pitvat se v tom, co (ne)udělal špatně, anebo se třeba může sebrat, sbalit děti a změnit prostředí. Přesně to udělala moderátorka a cvičitelka Davina McCall (50), která i se dvěma dcerami a synem sedla v Londýně do letadla a odcestovala do Austrálie ke své sestře.

Rozchod s manželem je citlivou záležitostí, přestože to k němu spělo už nějaký čas, a tak Davina prostřednictvím médií poprosila o klid. „Jsem velmi smutná, že mohu potvrdit, že Matthew (moderátor Matthew Robertson - pozn.) a já jsme se rozešli. Naše úžasné děti jsou pro nás naprostou prioritou, a tak v době, kdy naše rodina prochází tímto těžkým obdobím, žádáme o klid,“ uvedla. Po boku manžela nebyla viděna pěknou řádku měsíců.

Sama se snaží přijít na jiné myšlenky oblíbeným cvičením, které je spíš než koníčkem jejím životním stylem a pravidelnou dávkou endorfinů. I své sociální sítě ladí na pozitivní vlnu, na zveřejněných fotkách se usmívá a velebí cvičení v přírodě na čerstvém vzduchu.

Reklama

Další články

Načítám