Hlavní obsah
Článek

Pánové, kteří si na stará kolena pořídí partnerky ve věku svých dcer, nejsou ničím nevídaným. Ve světovém šoubyznysu ale najdeme i opačné případy. Podívejte se do soukromí tří obdivovaných herců, kteří dávají přednost dříve narozeným ženám. A jde o velmi stabilní manželství.

Ukázkovým příkladem atraktivního herce, jehož manželka je často mylně vnímaná jako postarší příbuzná, je Hugh Jackman (55). Po objetí sympatického Australana zajisté touží spousta mladých modelek, ale srdce komiksového Wolverina bije jen pro dvaašedesátiletou Deborru-Lee Furness, která se jeho manželkou stala už v roce 1996. Poznali se při natáčení seriálu Correlli, v němž oba účinkovali. Deborra-Lee tak Hugha ulovila dávno předtím, než se stal mezinárodní filmovou hvězdou. Vlastní děti jim osud nedopřál. Společně adoptovali Avu (12) a Oscara (17).

Fanynky urostlého frajera ze Hry o trůny se dost divily, když zjistily, že se letos oženil. Ještě více jej překvapil výběr manželky. Jason Momoa (38) totiž navlékl prstýnek o 12 let starší Lise Bonet (50). Jeho vyvolená byla šest let provdaná za Lennyho Kravize, s nímž má devětadvacetiletou dceru Zoë. Komiksovému Aquamanovi porodila Lolu (10) a syna jménem Nakoa-Wolf. Pár tvoří od roku 2005.

Nejvýraznější věkový rozdíl je mezi hercem Aaronem Johnsonem (27) a režisérkou Sam Taylor (50). I když je od sebe dělí 23 let, už pět let oba užívají společné příjmení Taylor-Johnson. Režisérka Padesáti odstínů šedi se do Aarona zakoukala v roce 2009 při natáčení filmu Nowhere Boy. Kromě lásky je spolu pojí i dvě dcery. Vychovávají sedmiletou Wyldu a pětiletou Romy.

U kterého páru je věkový rozdíl nejvýraznější?
Hugh Jackman a Deborra-Lee Furness
14,7 %
Aaron Taylor-Johnson a Sam Taylor-Johnson
77,6 %
Jason Momoa a Lisa Bonet
7,7 %
Celkem hlasovalo 4262 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám