Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Vlasatý mladík, který v 90. letech společně se svým mladším bratrem Angelem ovládl hitparády s baladou An Angel, dnes slaví 40. narozeniny. Paddy Kelly stále koncertuje, ale společně se svými sourozenci se už na jednom pódiu jako člen legendární rodinné formace neobjevuje.

Éru Kelly Family už připomíná jen jeho příjmení. Kdysi nejpopulárnější člen slavného klanu se dokonce vzdal dřívější přezdívky Paddy a vystupuje pod svým občanským jménem Michael Patrick Kelly. Zkrátil dlouhé vlasy, které byly pro zpívající rodinku charakteristickým znakem, a jde si vlastní cestou.

Šest z bývalých devíti členů Kelly Family loni opět spojilo síly a ohlásilo koncertní turné, v jehož rámci vystoupí 8. března v Praze. Paddy mezi nimi ovšem nebude stejně jako jeho sestry Maite a Barby. Po období, kdy hledal smysl své existence chráněn před okolním světem zdmi kláštera, se opět věnuje hudbě. Před comebackem Kelly Family dal ovšem přednost sólové dráze.

Sám vydal čtyři alba a vystačí si bez dřívější rodinné podpory. Občas zavítá do televizní talkshow a na komornějších koncertech nemá o publikum nouzi. Po vyprodaných halách se mu nejspíš nestýská.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám