Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dcera herečky Jitky Schneiderové (51) a herce Davida Švehlíka (45), jedenáctiletá Sofie Anna, má zřejmě před sebou velkou kariéru modelky. Nejen, že je vysoká, ale zdobí ji i nádherná tvář. A nyní nafotila svoji první kampaň. Stala se jednou z tváří dětské kampaně pro podzim a zimu 2017/2018 návrhářky Ivany Mentlové.

Vedle Sofie Anny si roli modelky vyzkoušela čtyřletá dcera zpěvačky Victorie Annabelle, sedmiletá dcera 2. vicemiss ČR 2003 Markéty Divišové Fuxové Natálie, pětiletá Isabela, dcera šéfredaktorky časopisu Elle Andrey Běhounkové a šestiletá modelka Adéla z agentury Czechoslovak Models. Na společné fotografii je i tříletá dcera módní návrhářky Isabelka, která byla pro Ivanu velkou inspirací při tvorbě dětské kolekce.

"Moje Isabela se nerada fotí, vydržela jen pár sekund. Samozřejmě, že focení s dětmi je úplně jiné než s profesionálními modelkami, v mnohém je náročnější, na druhou stranu zábavné. Fotky od Matúše Tótha jsou úžasné,“ říká Mentlová.

"Původně jsem udělala kabátek pro svou Isabelu, nakonec jsem si dětskou kolekci z jehnětiny nadělila k desátému výročí vlastní značky. Kabátky jsou střižené tak, aby s dětmi ‚rostly‘ a vydržely jim několik sezon. Stejný kabátek ve velikosti na 6 let tak má na sobě pětiletá holčička i jedenáctiletá slečna,“ dodala Mentlová.

Designérka Ivana Mentlová patří mezi nejvýraznější osobnosti českého módního průmyslu. Tvářemi jejích kolekcí byly například herečka Aňa Geislerová, topmodelky Greta Slezáková a Zuzana Stráská či Ester Berdych Sátorová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám