Hlavní obsah
Článek

Nářky fanoušků byly vyslyšeny a seriálový Michael Scofield vstal z mrtvých. Ti, co v seriálu Útěk z vězení obdivovali jeho potetovanou postavu, ale budou poněkud zklamaní. V navazující sérii se totiž Wentworth Miller nesvlékne. A ikonické tetování bude dokonce tak trochu mimo hru.

Charismatického herce si oblíbily divačky, které se nestačily divit, když otevřeně přiznal, že dává přednost mužům. Ženy pro něj totiž vždy měly slabost. Do svého klipu k písni We Belong Together si jej dokonce vybrala Mariah Carey. Největší slávy se však dočkal jako vězeň s tetováním, v němž byl zašifrován plán kriminálu.

Wentworth si v seriálu Útěk z vězení zahrál v letech 2005 - 2008. Poté u něj opět propukly deprese, jimž čelil již od dětství. Útěchou mu bylo jídlo a přibral 20 kilogramů. Kvůli natáčení nové řady sice zhubnul, ale tělo už nejspíš vystavovat nechce. V Útěku z vězení: Vzkříšení většinou nosí triko s dlouhým rukávem.

Tím pádem se maskéři nemuseli zdržovat tetováním, jehož nanesení trvalo pět hodin. Ve skutečnosti totiž Wentworth žádnou kérku nemá, což je bohužel vidět i v některých záběrech v nové řadě seriálu. Čeští diváci se o tom mohou přesvědčit v pondělí večer na kanálu Prima Cool.

Reklama

Další články

Načítám