Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Renomé Kevina Spaceyho (58) značně pokleslo poté, co jeho kolega Anthony Rapp (46) po letech prozradil, že se jej hollywoodský herec jako čtrnáctiletého pokusil svést. Držitel dvou Oscarů přišel s omluvou. Jeho čest teď hájí bratr, který odhalil bolestivé rodinné tajemství.

Hvězda Americké krásy a seriálu Domek z karet se bránila veřejným prohlášením. Spacey se Rappemu omluvil, i když si údajně nevzpomíná, co se mezi nimi před 30 lety odehrálo. Tehdy neměl o své orientaci jasno, ale po obvinění netají, že je homosexuál.

Na pomoc přispěchal jeho dvaašedesátiletý bratr Randall Fowler, podle něhož v sobě Kevin nese geny tyranského otce. Thomase Fowlera líčí jako násilníka, který se netajil obdivem k Adolfu Hitlerovi a terorizoval svou ženu, oba syny i jejich sestru. Randall, který se živí jako řidič limuzíny a imitátor Roda Stewarta, jej označil jako „Zrůdu“. Sám měl být otcem zneužíván a bratra se snažil před stejnou zkušeností ochránit.

„V našem domově bylo tolik bolesti, že se to ani nedá popsat. Byla to naprosto tragédie. Nikdo z nás nemohl v takových podmínkách dospět bez následků,“ řekl hercův bratr o tíživé minulosti.

Když bylo Randallovi 12 let, otec jej vzal do ložnice, kde jej chtěl učit o „ptáčcích a včeličkách“. „Stáhnul mi kalhoty a začal si se mnou hrát. Matka vyděšeně bouchala na dveře, ale zamkl je, tak mě nemohla zachránit,“ dodal bratr Kevina Spaceyho.

Randall pomýšlel na sebevraždu. Na život si ale nesáhl kvůli tomu, aby nenechal na pospas osudu mladšího bratra. O rodinném traumatu celou dobu mlčel. Nyní nastal čas bolestivé vzpomínky oprášit, aby zabránil lynčování Kevina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám