Hlavní obsah
Článek

Nebýt odvahy a sebevědomí, česká rodačka Ivana Trump (†73) by to nikdy tak daleko nedotáhla. Svým šatníkem na sebe dokáže strhnout pozornost napříč kontinenty.

O vkusu lyžařky ze Zlína, která to málem dotáhla až na první dámu USA, se toho už napsalo opravdu hodně. Ivana přišla díky manželství s Donaldem Trumpem a následným vlastním podnikatelským aktivitám k závratnému jmění, které ji opravňuje k tomu nosit to, co sama uzná za vhodné. Kritické názory její šatník nikdy neovlivnily. Ivana svým zbohatlickým stylem stále odrovnává všechny módní policisty.

Slavná Češka letos v červnu zavítala do své vlasti. Na Pražském hradě se zúčastnila galavečera plného prominentních osobností. Když Ivana před pár dny v New Yorku navštívila charitativní ples, jehož výtěžek putoval na boj proti rakovině, byla jako přes kopírák. Miliardářka zvolila tytéž šaty, proslulý drdol i líčení jako z kabaretu. Po Češích tak nechala do svého dekoltu nahlédnout i Američany.

Šaty, které poprvé vynesla v Praze, však nejsou tak odvážné, jak se mohlo na první pohled zdát. Její kůži pod černými lístky halila podšívka tělové barvy. Podobný trik byl použit i na jejím hrudníku, kde pokožku zakryl transparentní materiál. I tak toho ale na dámu se sedmdesátkou na krku ukázala dost.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám