Hlavní obsah
Článek

Do povědomí širší veřejnosti se dostala hlavně jako zarytá fanynka německé fotbalové reprezentace. Aby asi nejznámější německá nestyda Micaela Schaefer (40) tamní fotbalisty podpořila, neváhala se svléknout za pozornosti rozličných médií na asi nejrušnějším místě Berlína, přímo u Braniborské brány. Nyní si ale dala práci, aby v ní německý národ objevil i další talent, a to pro zpěv. Ne, že by si tedy pronajala nějakou koncertní halu, to ne. Své hity raději představila v prostředí pro ni daleko bližším, a to na erotickém festivalu v Berlíně.

Nebyla by to ale Micaela, kdyby ke zpěvu nepředvedla svá ňadra s prsními dvorci upravenými chirurgem do tvaru srdíček. Jenže prsa jsou pro tuhle divošku málo, tak se raději svlékla úplně a klín si při zpěvu zakryla jen rukou. Ostatně o své vášni pro nahotu napsala i svoji knihu, jejíž název by se dal volně přeložit jako „Lepší nahá, nežli žádná“.

Micaela přitom kdysi měla velmi dobře našlápnuto do modelingu. V roce 2004 se stala Miss Východního Německa. Jenže ženu „krev a mléko“ jako by svět hubených manekýn nijak zvlášť nepřitahoval. Vždycky v ní bylo nad míru exhibicionismu a táhlo ji to k erotice. Přesto se o rok později stala další královnou krásy, tentokrát jí titul přidělila značka holících strojků pro ženy. Ve stejném roce ještě zabodovala u firmy Campari a stala se tváří jejich kampaní. A v roce 2006 jí třetí a poslední korunku krásy udělil i magazín Maxim.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám