Hlavní obsah
Článek

Jak Super.cz již informoval, Těžkej Pokondr se zle poškorpil se svým šéfstvem, protože duu moderátorů vadilo, že mu vedení mluví do výběru hostů. Přes snahu domluvit se ale přichází rozhodnutí: pánové podle svých slov na Frekvenci 1 končí. Rádio však tvrdí trochu něco jiného.

„Škoda, že Mirek neřekl, že jsme se dnes domluvili s generálním ředitelem, že Pokondři končí definitivně na Frekvenci 1 31. října,“ reagovala dvojice na rozhovor se svým skoro již bývalým bossem Miroslavem Škodou, kterého pro DVTV zpovídala Emma Smetana.

„Rádi bychom se vyjádřili k údajné dohodě o ukončení spolupráce dua Těžkej Pokondr s naším rádiem. Frekvence 1 se s pány, Milošem Pokorným a Romanem Ondráčkem, domluvila na postupu, jak by mohlo k ukončení spolupráce dojít. Nicméně zatím dohoda stále není právně uzavřena, jakmile k tomuto aktu dojde, vydá stanice oficiální tiskové prohlášení,“ uvedla Zuzana Nevoralová, mluvčí společnosti, pod kterou rádio spadá.

Přesto se zdá, že krizi se nepodaří zažehnat. Pánové, kteří o sobě tvrdí, že jsou jednička a mají důležitou značku, se ale neztratí. Určitě se objeví někdo, kdo je případně přetáhne do jiného rádia.

Reklama

Další články

Načítám