Hlavní obsah
Článek

V roce 2006 se stala jednou z nejvýraznějších vítězek napříč všemi hudebními soutěžemi. Jak je na tom Leona Lewis (32), která s debutovým albem Spirit zabodovala v Evropě i USA, teď?

Zpěvačka s výraznými kadeřemi se stala vítězkou třetí řady britského X Factoru. Porotci na ni pěli chválu již od prvního vystoupení. V jednadvacetileté dívce tehdy rozpoznali velký talent. Leona záhy naplnila svůj potenciál, když její první singl Bleeding Love vydržel sedm týdnů na vrcholu britské hitparády. Další velký úspěch zaznamenala se skladbou I See You z nejvýdělečnějšího filmu všech dob Avatar.

Leona Lewis patří k vítězům X Factoru, jejichž sláva pár měsíců po skončení pořadu nevyhasla. I ona má ovšem za sebou období, kdy zmizela ze scény. V roce 2014 přiznala, že trpěla depresemi, kvůli nimž vyhledala odbornou pomoc.

Hvězda X Factoru je opět ve formě a v Los Angeles navštěvuje společenské akce. Jako zapřísáhla veganka dlouhodobě bojuje za práva zvířat. Objevila se také na premiéře dokumentárního filmu The Soundtrack of Our Lives.

Reklama

Další články

Načítám